Hanging baskets

Hanging baskets

In 2003 zijn we op kleine schaal begonnen met het kweken van 50 stuks hanging baskets en 50 plantzakken. Bedoeld voor de particulieren markt in combinatie met onze asperge huisverkoop.
In 2010 zijn wij naar Loenen verhuist. Vanaf 2010 is ons assortiment flink uitgebreid. Zo hebben we in 2021 ongeveer 1200 hanging baskets in 2 potmaten, 500 plantzakken in 2 lengtes en 50 planttassen.
In riet hebben we 130 aardappelmanden en ruim 200(punt)hangers. We hebben ook diverse kleine (rieten)mandjes en (rieten)schaaltjes voor in een hoekje of op de tafel.
We hebben ook diverse soorten, maten en kleuren luxe kunststof balkonbakken gevuld met perkplantjes/ tuinplanten. Deze luxe balkonbakken zijn voorzien van een waterreservoir, zodat de planten altijd over een watervoorraad kunnen beschikken.

Perkplanten

Ook was er toen vraag naar losse perkplantjes. Omdat klanten ook een balkonbak of border wilden beplanten.  Zo hebben we het volledige planten assortiment wat in de hanging baskets, plantzakken, rieten manden en rieten hangers zit, ook in losse potjes gepoot. En deze zijn sinds 2010 voor de consument te koop.
Inmiddels is dit een belangrijk onderdeel van ons assortiment geworden. De afgelopen jaren hebben we gemiddeld meer dan 10000 plantjes per jaar verkocht.

Soorten planten

Niet alleen de diversiteit in hanging baskets, rieten(hang) manden, balkonbakken en plantzakken/tassen is toegenomen maar ook het aantal verschillende soorten plantjes en bloemkleuren.
Zo hebben we nu ongeveer 20 verschillende soorten plantjes in ongeveer 100 verschillende kleuren en in ruim 150 verschillende kleur, plant en pot/mand combinaties, zodat het een gigantische bloemenzee en kleuren pallet in het verkoopseizoen is.
De plantjes worden gepoot in een zorgvuldig samengestelde potgrond. In deze potgrond zitten kunstmestkorrels die langzaam (gedurende 8 maanden) hun voeding vrijgeven aan de plant. Het aan te raden om de aangekochte hanging baskets, plantzakken etc. toch nog elke week of 14 dagen iets plantvoeding mee te geven. Deze combi geeft een optimale groei en bloei.

Hangzakken

Hankzakken

Rieten punthanger

Rieten punthanger

Rieten manden

Zomerbloeiers in rieten mand

Hanging baskets

Kunststof hangpotten

Planttassen

Planttassen

Rieten punthanger

Rieten punthanger

Verkoop van eind april t/m eind juni
Afhankelijk van het weer.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/vandebeek/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/vandebeek/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/vandebeek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/vandebeek/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52