Hanging baskets

Hanging baskets

In 2003 zijn we op kleine schaal begonnen met het kweken van 50 stuks hanging baskets . In eerste instantie voor particulieren, maar later zijn er bloemisten als klant bijgekomen. Ook het assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid. Als eerste zijn de plantzakken aan het assortiment toegevoegd. Toen we in 2010 in Loenen zijn gevestigd, hebben we diverse rieten manden en rieten hangers daarbij gevoegd.

Perkplanten

Ook was er toen vraag naar losse perkplantjes. Omdat klanten ook een balkonbak of border wilden beplanten.  Zo hebben we het volledige planten assortiment wat in de hanging baskets, plantzakken, rieten manden en rieten hangers zit, ook in losse potjes gepoot. En deze zijn sinds 2010 voor de consument te koop.

Soorten planten

In 2017 hebben we ongeveer 1200 hanging baskets, 500 plantenzakken/tassen, 80 rieten aardappelmanden, 120 rieten punthangers en circa 9000 losse perkplantjes in het assortiment gehad.

We hebben 20 verschillende soorten plantjes in 85 verschillende kleuren en diverse combinaties van 3 kleuren zodat het een gigantisch bloemen en kleuren pallet is.

Hangzakken

Hankzakken

Rieten punthanger

Rieten punthanger

Rieten manden

Zomerbloeiers in rieten mand

Hanging baskets

Kunststof hangpotten

Planttassen

Planttassen

Rieten punthanger

Rieten punthanger

Verkoop van eind april t/m eind juni
Afhankelijk van het weer.