Kwekerijwinkel

Amaryllissen zijn weer vanaf 28 oktober in onze winkel verkrijgbaar.

Onze winkel

Welkom in de seizoen gerichte kwekerijwinkel. Voor wie al langer de kwekerijwinkel bezoekt, weet inmiddels dat de winkelvorm al verschillende keren is veranderd. Ook de locatie van de winkel is vernieuwd.

In de begin jaren verkochten we de asperges  in de schuur naast het land waar we ook de asperges verbouwden.

Nadat we zijn verhuisd naar Klarenbeek (in 2000) kon daar de verkoop plaatsvinden. In een oude zeecontainer die dienst deed als koelmachine/koelcel, verkochten we het witte goud. Buiten en in de kas verkochten we de hanging basket en het losse perkgoed.

Assortiment

In Loenen, (in 2010) konden we een winkelgedeelte in de kas realiseren. Genoeg ruimte om ook het assortiment uit te breiden, dichtbij de groeiende en bloeiende gewassen. Ook is er genoeg ruimte voor een aspergeschilmachine en een aspergewasmachine. Daarnaast staat er een koelvitrine in het winkelgedeelte, zodat de asperges vers en koel verkocht kunnen worden. In het winterseizoen wordt het winkelgedeelte omgebouwd met werktafels, om voor u als klant een boeket of bloemstuk naar u wens te maken in de door u uitgekozen vaas..

Seizoensaanbod

De winkel wordt elk seizoen met zorg klaargemaakt.

In de winter staat er een diversiteit aan amaryllisbollen, vazen, opgemaakte stukjes en verschillende soorten losse amaryllisstelen in de winkel voor u klaar.

In het voorjaar/zomer staat de winkel in het teken van onze asperges. Naast de asperges hebben we ook aardbeien en krieltjes van de groenteman, wijn van onze wijnspecialist Annewijnen, kwaliteitsham van de keurslager en diverse aspergesauzen. Zo bent u in één keer klaar, om een goed  diner te serveren.

Cadeaumandje

Amaryllisbol in kooitje

Losse Amaryllisbollen

Uitgelopen Amaryllisbollen

Waxbol op statief

Amaryllis in ijzeren mandje